Verkoop, levering en montage.

By Red activities is leverancier van een beperkt aantal merken op het gebied van hang- en sluitwerk. Merken met een hoge kwaliteit. By Red activities zorgt voor een snelle levering en een nette montage.

Artitec – Wallebroek  Luxe deurbeslag

Betaalbaar en hoogwaardig deurbeslag voor binnen- en buitendeuren. Een mooie, bij uw interieur passende deurkruk is de finishing touch voor uw inrichting. Koopt u een nieuwe deur? Kies er direct uw deurbeslag bij uit. Zo voorkomt u boorgaten die niet aansluiten bij uw beslag.

RVS veiligheidsdeurbeslag

Betaalbaar en veilig deurbeslag voor buitendeuren. Dit beslag voldoet aan de SKG-norm en zorgt ervoor dat ongenode gasten buiten blijven. By Red activities concentreert zich op de veiligheid, zodat u iets moois kunt uitzoeken. Denk eens aan zwart deurbeslag!

By-RED activities RVS BOUWBESLAG

By-RED activities voert een eigen lijn massief RVS SKG*** veiligheidsbeslag met een verstelbare kerntrek geschikt voor euro profielcilinders. Dit RVS beslag kenmerkt zich door eenvoudige vormgeving. Het wordt geleverd in rechte en ronde uitvoering in zowel smal (35mm) als breed (50mm). Het veiligheidsbeslag is standaard leverbaar in de lengte 265mm en 300mm.

Montage:

Het veiligheidsbeslag kunt u zomaar wisselen met bestaand ander beslag. Door de grotere maatvoering worden bestaande gaten afgedekt. In de verpakking treft u een uitgebreide montagehandleiding een boorplan.

Garantie:

Het veiligheidsbeslag kent een garantie van maar liefst 10 jaar. Binnen dit termijn kunt u contact met ons opnemen, zodat we het probleem passend en efficiënt kunnen oplossen zonder kosten. 

ASSA-ABLOY euro-profielcilinders

ASSA-ABLOY levert de K100 serie profielcilinders. Dit is een gerenommeerd merk dat Euro profielcilinders levert met een hoge kwaliteitsstandaard. Vergroot uw veiligheid door deze cilinder te combineren met een veiligheidsdeurbeslag.