Eugène Hoek

Over mij

 

Ik ben Eugène Hoek, sinds 2016 eigenaar van By-Red activities

Ik ben een man van de praktijk, begonnen als machinaal houtbewerker en timmerman. In de jaren negentig ben ik via mijn netwerk in de ijzerwaren en gereedschappen terecht gekomen. Hier ontwikkelde ik mijn interesse voor hang –en sluitwerk.

De afgelopen 35 jaar heb ik ervaring opgedaan in verkoop, inkoop, accountmanagement, projecten en productontwikkeling, vooral op het gebied van hang- en sluitwerk. In mijn eigen bedrijf maak ik gebruik van die opgedane kennis en ervaring, als productspecialist, maar ik deel die ook graag, als adviseur of trainer.

Daarnaast vind ik dat bij verkoop, van wat dan ook, de klant en zijn behoeften centraal moeten staan. Als je niet weet wat de wensen zijn, kun je ze ook niet vervullen. Ik ga hierbij liever voor goede lange termijnrelaties met klanten dan snelle aanbiedingen. Kwaliteit en aandacht zijn daarom leidend.

Bij alles wat ik doe ga ik uit van mogelijkheden in plaats van problemen, kies liever voor ‘Ja, en…’ dan ‘Ja, maar’. Daarnaast ga ik graag voor de beste simpele oplossing: K.I.S.S.= Keep-It-Stupid-Simple!

 

Wat ik fascinerend vind aan hang- en sluitwerk is dat het sluitend is, maar tegelijk ook een opening biedt. Voor nieuwe ontwikkelingen, bijvoorbeeld.